Header Ads

Saturday, 5 March 2011

RAHSIA ALAM


RAHSIA ALAM UNTUK KEBAIKKAN UMMAH.RAHSIA ALAM PRODUK SEPERTI SABUN MANDIAN WANGI, TALKUM WANGIAN, SABUN ANTI BAKTERIA,UBAT GIGI, SANITISER TANGAN DAN JUGA JEL RAMBUT MENGANDUNGI BAHAN IAITU AIR ZAM-ZAM . RAHSIA ALAM MENGAMBIL LANGKAH MEMASARKAN PRODUKNYA SECARA ISLAM DENGAN HARGA SATU PRODUKNYA AMAT BERPATUTAN SEKALI.

 

KRIM & GEL RAMBUT RAHSIA ALAM Menggabungkan Formulsi Krim Rambut and Gel Rambut (2 dalam 1) dan Diperkaya Dengan Vitamin E dan AIR ZAM ZAM. Formulasi Istimewa Yang Di pek Dalam Tiub Ini Mudah Dibawa Ke Mana-Mana. Kini Anda Boleh Menmpilkan Gaya Rambut Yang Segak Dan Bergaya Pada Bila-Bila Masa Jua.

SABUN ANTIBAKTERIA RAHSIA ALAM Mengandungi Bahan Membasmi Kuman Yaang Berkesan Tetapi Lembut Pada Kulit. Bukan Sahaja Tidak Berbau Ubat, Malah harumannya Sungguh Merangsangkan. Gunakan SABUN ANTIBAKTERIA RAHSIA ALAM Yaang Mengadungi Air ZAM ZAM Setiap Hari Untuk Menikmati Sensasi Mandian Yang Memberi anda rasa Kesihatan Yang Sungguh Memuaskan. Keharumannya Kekal Sepanjang Hari


SABIN MANDI RAHSIA ALAM Yang Wangi dengan Haruman Unik Yang Menawan dan Menenagkan. Menjaga Kebersihan dan Kesihatan diri, Sesuai Untuk Kegunaan Harian seisi keluarga. Kebersihan itu sebahagian dari Keimanan. Haruman Berpanjangan, Keluarga di selubungi kesejahteraan. Gunakan Sabun mandian RAHSIA ALAM yang mengandungi AIR ZAM ZAM Setiap Hari Untuk Menikmati Mandian Yang Memberi anda ketenangan Minda Dengan Keharuman Yang Menawan.


 

TALKUM WANGI RAHSIA ALAM Diperbuat Menggunakan Bedak Steril Yang Lembut Dan Selamat Bersama Wangian Yang Sungguh Menawan Sekali. TALKUM WANGI RAHSIA ALAM Yang Mengandungi AIR ZAM ZAM Memelihara Kelembapan Kulit Anda. Kuit Anda Akan Terasa Nyaman dan Sungguh Harum Sepanjang Hari. Gunakan Selepas Mandi untuk Menikmati Rahsianya...Keharumannya Sungguh Memikat.


UBAT GIGI RAHSIA ALAM...Dengan Ekstrak KAYU SUGI dan PUDINA HEBAT.
TANPA FLUORIDA, Ianya selamat digunakan. Mengandungi Kalsium dan Ekstrak Kayu Sugi. UBAT GIGI RAHSIA ALAM mengandungi Air ZAM ZAM memelihara Gusi Sihat dan Memperkukuhkan Kekuatan Gigi. Dengan PUDINA HEBAT yang berkualiti Istimewa, Anda Akan Kagum dengan Nafas Yang Begitu Nyaman Dan Segar Sekali...Satu daripada Produk RAHSIA ALAM yang Amat Dibanggakan..Sekali Cuba..Pasti Akan Terpikat..

 

SANITISER TANGAN RAHSIA ALAM Cara yang SENANG, BERKESAN dan SELAMAT untuk Mencegah Wabak H1N1 Dan jangkitan Penyakit Lain Dari Merebak. Bersalaman adalah Adat dan Kini Dengan SANITISER TANGAN RAHSIA ALAM, Keluarga dan Rakan-Rakan Anda Terlindung, Tidak Perlu Was-Was Untuk Bersalaman Lagi. Salam Dan Basmikan Kuman Dengan Serta Merta Dengan Titisan SANITISER TANGAN RAHSIA ALAM..Senang Sekali... Amalan Menjaga Kebersihan Dan Mencegah Ummah Dari Jangkitan Merupakan Tuntutan Islam. Lindungi Keluarga Dan Rakan Anda Dengan Pembasmian Kuman di tangan dengan SANITISER TANGAN RAHSIA ALAM yang mengandungi AIR ZAM ZAM. Langkah Mudah Ini Berkesan Mencegah jangkitan Penyakit Antara Satu Sama Lain. Mudah Sahaja...titiskan ke Tapak Tangan..Ratakan dan Bilas.

KESELAMATAN  KELUARGA  ANDA TIADA BANDINGAN NILAINYA....
Add to Cart

0 comments:

Post a Comment